You are currently viewing Brug transporttiden til arbejdet fornuftigt

Brug transporttiden til arbejdet fornuftigt

Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Hver dag pendler danskere til og fra deres arbejde – og afstanden er blevet længere sammenlignet med førhen. Dette viser, at danskerne er særdeles tilpasningsdygtige og er mobile, når det gælder arbejdslivet.

Dog betyder det ikke, at mange danskere ikke har et ønske om at bruge transporttiden på noget andet. Har coronavirussen endnu ikke givet dig hjemmearbejdsdage, kan du her få tips til, hvordan du bruger din transporttid til arbejdet fornuftigt.

Køreglæde er yderst vigtigt

Det skal være rart at sidde i bilen under transporten. Af denne grund er det vigtigt, at din bil er komfortabel at køre i. Du skal sidde godt, og det skal være nemt at skifte gear og speede op, samtidig med at bilen skal have behagelige temperaturforhold. Derudover skal du have et godt udsyn gennem bilruderne uden generende dug eller skidt.

Er der nogle af disse forhold, der halter lidt i din bil, er det en god idé at få bilen efterset hos et værksted. Her gennemgås bilen for fejl, hvorefter mekanikerne har mulighed for at udbedre dem. Brug f.eks. en dygtig mekaniker på et autoværksted i Esbjerg eller et andet sted i landet.

Brug transporttiden som kontakttid

For mange er det nødvendigt at foretage en del telefonopkald i løbet af dagen. Her kan du med fordel bruge transporttid som kontakttid, hvor dagens daglige telefonopkald klares. Uanset om det er private opkald eller opkald om arbejdet, er det godt at klare dem i bilen.

Du skal naturligvis ikke foretage opkald, som kræver andre opgaver af dig, såsom at tage noter og lignende. Du skal have din fulde koncentration på vejen, og derfor må opkaldene ikke virke forstyrrende. Gør de det, skal du foretage disse opkald på et andet tidspunkt.

Lyt til podcast og lydbøger

Mange lytter i dag til lydbøger og podcasts. Dette er da også med god grund, da du har et gigantisk udvalg af lyttemateriale. Transporttiden i bilen er det oplagte tidspunkt at lytte til podcast og lydbøger på, og det er et godt alternativ til bilradioen.

Du kan høre en masse gratis podcasts via din mobiltelefon eller lytte til betalte lydbøger. Flere vælger i dag at have en decideret abonnementsordning, hvor du får adgang til tusindvis af forskellige lydbøger og podcasts. For at få den bedste lytteoplevelse bør du benytte bilradioen. Tilkobl din mobiltelefon med et kabelstik eller Bluetooth.

Skriv et svar