You are currently viewing Bustrafikken præger danskernes valg af transportmiddel

Bustrafikken præger danskernes valg af transportmiddel

Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Den 1. juli trådte en ny fjernbuslov i kraft, og det har præget den danske bustrafik meget positivt. Der er nu åbnet flere og flere ruter, og fjernbusselskabet FlixBus har netop samlet 38 nye forbindelser rundt omkring i landet. Dette har også betydet, at der er endnu flere, der vælger at tage bussen frem for bilen, når de skal rundt til deres daglige gøremål, eller hvis de skal besøge familie eller venner i andre byer. 

Leje af bus priser

Der er ingen tvivl om, at noget af det, som taler for at tage bussen, er prisen. Det er ikke nogen hemmelighed, at det typisk er billigere at tage bussen for at komme rundt end at eje en bil. Der er dog flere, der faktisk vælger at leje busser, hvis de er flere afsted. Leje af bus priser svinger meget, men de er overordnet set ganske rimelige. Og du kan typisk også spare en del penge, hvis I er en del afsted. Så kan I nemlig alle sammen smide lidt i puljen og spare hinanden for en del penge. Leje af busser priser er også meget forskelligt fra udbyder til udbyder, og det hænger typisk også sammen med, hvor langt I skal. Priserne på leje af bus bliver spået til at falde med tiden efter den nye fjernbuslov, da det betyder flere ruter og mere konkurrence. Læs mere omkring leje af bus priser ved at klikke på dette link https://www.3bustilbud.dk/lej-en-bus/priser/.

Lej en bus til ethvert formål

Det er ikke kun de billige priser på busserne, der er tiltalende for danskerne. Det er også den fleksible service, som de fleste fjernbusselskaber er villige til at give deres kunder. Har du et specielt event, som du skal til med din familie, eller noget du længe har tænkt, du skal med dine venner? Noget, som bare ikke bliver fedt, hvis I enten skal cykle eller tage bilen? Så er bussen et perfekt alternativ. Det kan være, at du har inviteret familien i forlystelsespark, men I er for mange til at være i bilen. Eller at du planlægger at tage til koncert med dine venner, og I ønsker at indtage alkohol under festlighederne? Så er kan bussen hjælpe jer i begge tilfælde. Der er ikke noget værre end at vente på de andre, når I selv er ankommet til begivenheden. I kan ikke gå ind, så I er nødt til at vente. Det er efter sigende årsagerne til, at busserne er i stigende vækst, og det passer perfekt sammen med den nye fjernbuslov. 

Masser af spændende nye ruter

Selvom loven trådte i kraft den 1. juli i år, så var det alligevel først den 12. juli, at et af Danmarks helt store fjernbusselskaber, FlixBus, valgte at åbne nye ruter. De første tre ruter er mellem henholdsvis Aalborg og Esbjerg, Aalborg og Sønderborg samt Nakskov og København. Disse nye ruter har givet FlixBusen del nye byer i deres netværk. Lolland-Falster og Sydsjælland får en række nye byer under FlixBus’ netværk. Her er der tale om byerne Nakskov, Sakskøbing, Vordingborg, Maribo, Nykøbing F. og Næstved. Åbningen af de nye ruter skete i Nakskov, hvor den første bus fra Nakskov til København kørte afsted. 

Skriv et svar