You are currently viewing Dette skal du have styr på som kørende sælger

Dette skal du have styr på som kørende sælger

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Er du kørende sælger? Så er du landet det helt rigtige sted. I denne artikel kigger vi nemlig på nogle af de ting, du bør have for øje som netop kørende sælger. God læselyst!

#1: Din bil

Som kørende sælger får du lagt en hel del kilometer bag dig i løbet af et år. Derfor kan det også godt betale sig at investere i en lækker bil, som er behagelig at køre i. Kig i denne forbindelse særligt på, hvordan førersædet er at sidde i. Det bør være ergonomisk udformet, så du ikke får ondt i ryg, lænd eller skuldre af at sidde i din bil mange timer hver eneste dag. Derudover bør der være mulighed for at justere sædet på flere forskellige parametre, så du kommer til at sidde godt – også på længere ture.  

Hvis du skal køre mange kilometer, kan det være en fordel, at der er indbygget fartpilot i din bil. På den måde er du sikker på, du ikke kommer til at køre for hurtigt, og desuden har du mulighed for at slappe af i din ”speederfod”. Du kan i dag finde biler med mange forskellige smarte teknologier, som gør det nemt og behageligt at køre bil. Fartpilot er blot én af dem, og disse kan du med fordel kigge lidt nærmere på.

#2: Dine arbejdsredskaber

Som kørende sælger er din computer sandsynligvis dit vigtigste arbejdsredskab. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at have en god computer at gøre godt med. Her er det særligt relevant at vælge en model med et godt batteri, så din computer kan holde strøm hele dagen igennem, selvom du er på farten.

Vælg desuden en computer, der har alle de funktioner, du har brug for, og som har et ordentligt styresystem. Overvej eksempelvis et Windows 10-styresystem, som sikrer dig en virkelig god brugeroplevelse, og som er intuitivt og nemt at bruge.

Du kan købe dit Windows 10-styresystem hos eksempelvis e-gear.dk. På den måde er du sikret en god og smooth brugeroplevelse, og dét er vigtigt for dig som kørende sælger.

#3: Din kørebog 

Hvis du benytter din private bil i erhvervssammenhænge, skal du føre en kørebog. Det er din sikkerhed for, at du af din arbejdsgiver kan få godtgørelse for de kilometer, du kører i din privatbil. Samtidig bliver der i din kørebog holdt styr på, hvad der er privatkørsel og hvad der er erhvervskørsel. Det er relevant i forhold til SKAT.

Kører du i en firmabil, kan det ligeledes være relevant at føre en kørebog for at kunne bevise, at den ikke er blevet brugt i private sammenhænge. Kort sagt bør du altid have en form for kørselsregnskab, hvis du er kørende sælger.

Du kan føre din kørebog på flere forskellige måder alt efter, hvad der passer dig bedst. Du kan naturligvis vælge at føre den helt manuelt i en god, gammeldags bog. Ligeledes kan du føre din kørebog i eksempelvis et Excel-ark, eller du kan investere i en elektronisk kørebog. Der er i dag udviklet diverse smartphoneapplikationer, som fungerer som kørerbøger og holder styr på dit kørselsregnskab for dig.

Skriv et svar