You are currently viewing Gode råd til før en bilferie

Gode råd til før en bilferie

Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Skal du på ferie med familien og har i valgt at det skal være en bilferie, som er et glimrende alternativ til flyrejser. Mange danskere der kører til deres destination, synes at køreturen er en del af en hyggelige ferie med familien. De mest populære feriedestinationer er Italien, Spanien og Kroatien. Alle disse feriedestinationer har en køreture på omkring 24 timer, hvilke sætter en lang række krav til bilens sikkerhed og størrelse. Selv om køreturen til feriedestinationen er hyggelig, så er det mange timer, derfor kan det være en god ide at sørge for noget underholdning hjemmefra. I denne artikel vil Goleaseit.dk komme med gode råd og tips, der hjælper dig og din familie med at få den bedste og mest problemfrie køretur til destinationen.

Mangler du plads til kufferter?

En bilferie med hele familien sætter store krav til bilens størrelse, da der skal en del bagage med og det skal placeres forsvarligt. Hvis der ikke er plads nok i bilen til alt bagagen, så finder der flere gode muligheder for at øge kapaciteten til bagagen. Den bedste løsning er, som regel en tagboks der kan øge kapacitet, uden at gå for meget kompromis med brændstofforbruget. De fleste tagbokse er udformet aerodynamiske, så brændstofforbruget ikke stiger gevaldigt.

Få bilen nysynet inden bilferien så er sikkerheden i top!

Den lange køretur stiller store krav til sikkerheden på bilen, derfor kan det være en god ide at få bilen nysynet inden bilferien. Hvis bilen bliver godkendt til et bilsyn, så er du sikker på at bilen opfylder alle krav dansk lovgivning har til bilens sikkerheden. En sidegevinst udover at sikkerheden er i top på bilen er, at du også får en nysynet bil.

Husk en masse underholdning til køreturen

Køreturen kan hurtigt blive kedelig, især hvis der er små børn med på bagsædet. Derfor kan det være en god ide, at sørge for en masse underholdning hjemmefra. Underholdning kan være små lege hele familien kan deltage i, eller en iPad der er fyldt med gode film og spil. En iPad er speciel god til bilferie, da der kan være mange timers underholdning på den, og så er batteritiden god.

Udnyt pauserne på restepladserne

Det er vigtigt at holde pauser hver anden eller tredje time, så passagerene kan komme på toilettet og få strækket ben. Det kan være en god ide, at udnytte disse pauser til lidt aktivitet, før turen går videre. De fleste større rastepladser har en legeplads til de små, ellers kan det være en god ide, at tage en bold eller et spil med hjemmefra, hvor hele familien kan deltage. Aktivitet i pauserne kan gøre køreturen mere behagelig, da der bliver brugt en masse energi, hvilke gør det nemmere at slappe af når i igen rammer motorvejen.

Skriv et svar