You are currently viewing Hold din bil ren og pæn med stænklapper

Hold din bil ren og pæn med stænklapper

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med de sider der linkes til.

Vi kender alle sammen problemet, når bilen bliver beskidt eller beskadiget af mudder, snavs og sten, der hvirvler op fra hjulene. Det ser virkelig ikke særlig godt ud med en bil, der har mudder og snavs spredt ud over karrosseriet.

Med stænklapper er det problem heldigvis ovre, for du kan nemlig påsætte stænklapper på din bils undervogn og på den måde stoppe mudder, snavs og sten, før det tilsviner eller ødelægger din bil.

Hvor påmonteres stænklapper?

Stænklapper påsættes din bil på undersiden, lige der hvor hjulet og undersiden af bilen mødes. Fra den position kan stænklapperne effektivt stoppe smuds og snavs i at komme op på bilen, og på den måde holdes din bil ren og pæn.

Stænklapperne er meget elegante og kan næsten ikke ses, når først de er påmonterede. Det er således en meget nem, effektiv og stilsikker måde at holde din bil ren og pæn på.

Spar penge på rengøring og reparation med stænklapper

Fordi stænklapperne forhindrer, at din bil smudses til og får ridser og skrammer fra sten, kan stænklapper spare dig mange penge, som du ellers ville skulle bruge på rengøring og reparation.

Uden stænklapper ville der i et land som Danmark, hvor regn og slud ofte gør vejene beskidte, ikke gå længe, før din bil havde skidt og snavs ud over det hele. Hvis du er ude at køre på regnvåd jord, vil din bil hurtigt komme til at ligne en ulykke, og måske har du endda fået skrammer og ridser fra sten, der er sprøjtet op fra hjulene. Det kan hurtigt komme til at koste mange penge i rengøring og reparation.

Det kan godt være, at det ikke koster mange penge at få bilen rengjort i en bilvask, men over mange år kan det hurtigt løbe op i mange penge. Derudover slider mudderet og snavset fra hjulene på din bils lak og undervogn. Mudder og snavs gør ikke noget godt for din bils hjulaksler eller karosseri, og du kan derfor risikere, at din bil skal lakeres og have det helt store eftersyn. Med stænklapper holder du din bil ren og pæn, og du sparer mange penge på den lange bane.

Stænklapper kan måske virke som en lidt fjollet investering, men når først du ser, hvilken forskel de gør for din bil, vil du ikke fortryde, at du har kastet penge efter stænklapper. Du beskytter din bil mod stenslag og mod snavs og mudder. På den måde holder du din bil pæn og ren, og du sparer penge og ressourcer, der ellers skulle bruges på rengøring og vedligeholdelse.

Med stænklapper forlænger du ganske enkelt din bils levetid.

Skriv et svar