You are currently viewing Hvordan virker bremseskiver?

Hvordan virker bremseskiver?

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Alle biler er udstyret med bremseskiver, og det er vigtigt, at du løbende holder øje med, om bremseskiverne trænger til at blive udskiftet. Bremseskiver er en del af den mekanisme, der sættes i gang, når du træder på bilens bremsepedal for at stoppe dens fremdrift på vejen.

Bremserne fungerer nemlig på den måde, at der presses en bremsevæske ud af bremserørene, når du træder på bremsepedalen. Bremsevæsken kommer ud til bremsekaliberen, som presser bilens bremseklodser ind mod bremseskiverne. Det er, når bremseklodserne presses ind mod bremseskiverne, at bilen bremses.

Det siger sig selv, at det er helt afgørende, at din bil kan bremse. Både for din egen og andres sikkerhed. Bremseskiver ATE har vist sig godt på markedet.

Historisk baggrund Virksomheden blev grundlagt i 1906. Imidlertid dukkede det verdensberømte ATE-mærke i dag først i 1921. I dag har den 22 fabrikker med et samlet antal ansatte på omkring 12 tusind mennesker. Specialisering Producentens hovedfokus er på at forsyne bilen med sikkerhedsanordninger. Virksomheden udfører sit arbejde i to forskellige retninger. I regi af Continental Teves udvikles og fremstilles bremser, luftaffjedrings- og chassiskontrolsensorer.

Bremseskiver af god kvalitet

Dine bremser slides, når du bremser og bruger bilen, og de slides også af vind og vejr. Det er derfor nødvendigt, at du får skiftet bilens bremser i løbet af dens levetid, og det er også nødvendigt, at du løbende holder øje med, om bremserne virker, som de skal. Jo bedre kvalitet bremseskiverne har, jo længere holdbarhed.

Når du skal tjekke, om dine bremser virker, som de skal, kan du teste din bils bremselængde. Hvis bremselængden er længere, end den burde være, tyder det på, at bilen ikke længere bremser, som den skal. Sørg for at søge professionel hjælp og vejledning hos dit lokale autoværksted hurtigst muligt. 

Dog skal du være opmærksom på, at din bils bremselængde kan være længere, hvis din bil er læsset med en masse ting. Det kan for eksempel være, hvis bilen er fyldt op med passagerer, eller hvis du har pakket bilen til ferie eller har andet tungt gods med. Vær opmærksom på den længere bremselængde, når du kører med tungt gods.

Skriv et svar