You are currently viewing Krydr de lange bilture med underholdende spil

Krydr de lange bilture med underholdende spil

Det kan være drøjt at sidde længe i en bil, specielt hvis man enten skal langt nord- eller sydpå. Selvom det er hyggeligt at køre på familieferie sammen, bliver de fleste med tiden rastløse, hvis ikke de har noget kvalificeret underholdning med. I denne artikel finder du inspiration til, hvad sådan underholdning kunne være. Især inden for verdenen af onlinespil, er der kommet masser af nye tilbud i de senere år. Ikke overraskende da danskerne – samt folk i mange andre lande – bruger utrolig meget tid på både telefon og tablet dagligt. Mens det kan give lidt stress i hverdagen, kan det skabe ro og underholdning i bilen, når der skal køres lange strækninger på de europæiske veje.

En verden af sjov og spænding online

Hvad end du er til at gamble online eller spille mere klassiske arkadespil, kan du finde og downloade gode apps til telefon eller tablet. Der er et væld af spil, som går ud på enten at løse mysterier, komme igennem baner eller køre racerløb. Nogle koster penge, mens andre er gratis. Én ting er dog sikkert; du vil ikke fortryde at have flere muligheder på turen, så hellere download en gang for meget end en gang for lidt!  

En af de former for onlinespil, du kan muntre dig med, er online gambling. Det kaldes også iGaming og lader dig vædde om udfaldet i forskellige kampe med forskellige hold. Det kunne være i fodbold, basket eller sågar hestevæddeløb eller racerløb. Er man sportsfanatiker, vil det helt sikkert skabe ekstra spænding under bilturen. Her kan man bruge tiden på grundigt at researche statistikker, så man kan komme med ekstra kvalificerede bud, når man vædder på kampe. Det kan selvsagt være en stor fordel. Ferien bliver næppe ringere, hvis man pludselig vinder en ekstra sum penge ved at have engageret sig med onlinespil.

Kortspil eller quizspil er også et hit

En anden mulighed er at tage sjove og udfordrende quizspil med, hvor spørgsmålene kan læses højt i bilen. Her kan alle være med – også den, der kører bilen. Det kan skabe et hyggeligt samvær, hvis man dyster i spørgsmål om alt fra mad til kunst, kultur eller politik, mens man er på farten. Der findes forskellige typer af quizspil. Nogle er mere niche og handler for eksempel kun om Disney, mens andre såsom Bezzerwizzer og Trivial Pursuit i højere grad tester din paratviden.

De unge på bagsædet kan også fornøje sig med et traditionelt kortspil eller måske et spil UNO. Det kan man få mange timer til at gå med, og her kan flere personer være med. Det er godt at tage flere forskellige fysiske spil med, så der kommer lidt variation. Skal man også spille på ferien, kan det godt blive lidt presset, hvis man kun har ét spil med til både bilturen og selve opholdet.

I dag kan man såmænd også finde quizspørgsmål og gåder online, som man kan læse højt for hinanden. På sider som Sporcle kan man udfordre hjernen ved at gætte lande eller kontinenter.   

Skriv et svar