You are currently viewing Overvejer du at erhvervslease? Læs med her

Overvejer du at erhvervslease? Læs med her

Dette indhold er sponsoreret  

Hvis du har brug for en ny firmabil, så er der flere muligheder, som du kan gøre brug af. Du kan vælge at købe en bil enten kontant eller gennem et billån. På den måde ejer du altså firmabilen. Det kan være det rigtige valg for mange men ikke alle. Du kan også overveje at erhvervslease. Det kan være et godt alternativ til en traditionel bilhandel, og med erhvervsleasing er der en række fordele, som du kan læse mere om i denne artikel. 

Muligheden for mere luksus

Det kan være omkostningsfuldt, når du skal anskaffe dig en ny bil til firmaet. For mange virksomheder er det vigtigt, at medarbejderne kommer kørende i flotte og præsentable firmabiler, da medarbejderne er ansigtet udadtil. Hvis du overvejer at erhvervslease, kan du eksempelvis se på  ​​Mercedes Erhvervsleasing af biler hos Nord Leasing. Med en Mercedes får du en eksklusiv bil, og du får muligheden for at forkæle dine medarbejdere. Fordelen ved leasing er, at selvom en Mercedes er en af de dyrere biler, vil engangsydelsen ikke være uoverkommelig, som hvis du skulle købe bilen kontant, da du ikke skal betale for bilens fulde pris. Du skal ofte betale et mindre engangsbeløb og derefter betaler du en månedlig ydelse for at lease bilen, indtil du leverer den tilbage igen. 

Det økonomiske 

En af de største fordele ved at erhvervslease er, at du undgår et stort tab, som du kan risikere, når du køber en bil. Når du køber en bil, vil den med tiden miste værdi, og hvis du skal sælge den, er den langt fra det værd, som du har givet for den selv efter kort tids brug. Så hvis du ønsker, at dine medarbejdere altid skal køre rundt i nye eller forholdsvis nye biler, er leasing en meget fleksibel model, der gør, da du kan skifte bilen ud, når leasingaftalen stopper. Derudover slipper du for uforudsete udgifter i forbindelse med værkstedsbesøg, hvis der, mod forventning, skulle være problemer med bilen.  

Lynhurtig levering

Ville det ikke være irriterende, hvis du skulle gå og vente på din nye firmabil? Hos Nord Leasing har de muligheden for at sikre dig, at du hurtigt vil modtage din nye erhvervs leasede Mercedes, hvis det er sådan en valget falder på, når du skal have ny firmabil. Hvis du køber din næste firmabil fra ny, kan du risikere, at du skal vente længe, før den kan blive leveret. Hvis du køber den brugt, er du naturligvis sikret, at du kan få bilen her og nu. Men med erhvervsleasing får du altså både glæden ved en ny bil samt glæden ved at få den leveret hurtigt og nemt.

Skriv et svar