Nyheder om scootere, biler og knallerter

Sådan gør du bilen klar til kør-selv-ferien

0

Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Kør-selv-ferien er en utrolig populær ferieform, som især benyttes af rigtig mange børnefamilier. Kør-selv-ferien kan foregå på rigtig mange forskellige måder. Den mest hyppige er at spænde en campingvogn på bilen og drage sydpå mod en sydeuropæisk campingplads. Det er også utroligt populært at køre uden anhænger mod en campingplads, hvor der står et luksustelt eller et mobilehome og venter. Hvis du skal køre sydpå til sommer, er det vigtigt, at du er forberedt. Turen fra Danmark til Sydeuropa er lang, og den føles også lang, selvom du er vant til at køre i bil flere timer om dagen. Fordi turen er så lang, er det vigtigt, at det ikke kun er dig, der er forberedt. Bilen skal også være klargjort til de mange kilometer, den skal køre. Hvis du har planer om at tage på kør-selv-ferie, kan du herunder læse om, hvad du blandt andet skal gøre, når du vil gøre bilen klar til ferien. Hvis du følger rådene, er der mindre sandsynlighed for, at der opstår problemer med bilen undervejs.

Skal du have ny bil inden ferien?

Hvis du skal investere i en ny bil inden længe, kan du overveje, om du skal gøre det inden ferien. Hvis du investerer i en ny bil, vil garantien stadig gælde, hvis der opstår problemer med bilen. Med stor sandsynlighed vil bilen være i tiptop stand, når du får den, og derfor vil det også være begrænset, hvor meget du har brug for at klargøre den. Hvis du gerne vil investere i en ny bil, kan du finansiere den på forskellige måder. Du kan eksempelvis optage et billån. Billån bruges, som navnet antyder, til at finansiere biler, og derfor er det også det oplagte lån til dig, hvis du skal finansiere din bil gennem et lån. Du kan læse meget mere om billån ved at klikke lige her.

Få tjekket bremsevæsken

Noget af det vigtigste, du skal være sikker på, der er i tiptop stand inden afgang, er bremserne. Det er selvfølgelig vigtigt, at bremserne fungerer, som de skal, af sikkerhedsmæssige årsager. Bremsevæsken er en stor del af bremsernes funktion, og derfor skal bremsevæsken også være i orden, inden I kører afsted på ferie. Du kan få tjekket og eventuelt skiftet bremsevæsken hos et autoværksted. Hvis du ikke har fået skiftet bremsevæske i et år eller to, er det på tide at gøre det – især når du skal køre så langt i bilen.

Hvordan skal bilen pakkes?

Inden ferien skal du overveje, hvordan jeres ting skal pakkes i bilen. Hvis I skal have en campingvogn med på ferien, er det nemt at pakke i den. Hvis ikke, kan det være, I kommer til at mangle plads i bilen. For at undgå dette skal du måske overveje, om I skal låne, leje eller købe en tagboks til ferien. På den måde kan I få mere plads i bilen på turen, hvilket kan øge komforten en hel del for alle.

Gør bilen komfortabel indvendig

Hvis I skal køre fra Danmark til en sydeuropæisk campingplads, skal I altså bruge rigtig mange timer i bilen. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at gøre bilen klar til turen indvendigt. Du bør rengøre bilen og pakke den, så det er behageligt for alle at sidde i den. Derudover skal du måske overveje at få fat i nogle solfiltre, du kan sætte på de bagerste vinduer. Det er især en god idé, hvis der er børn på bagsædet, da solen kan gøre det ubehageligt varmt og ukomfortabelt at sidde på bagsædet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.