You are currently viewing Tre gode råd til, hvordan du vedligeholder din leasingbil

Tre gode råd til, hvordan du vedligeholder din leasingbil

Dette indhold er sponsoreret

Når du leaser en bil, så betyder det ikke, at bilen ikke skal vedligeholdes. De fleste leasingfirmaer har i deres kontrakt, at du kan blive nødt til at betale ekstragebyr, hvis du ikke vedligeholder din leasingbil, mens den er i din varetægt, og derfor er det vigtigt, at du ved, hvordan du bedst kan tag dig af din leasingbil. Det er samtidig vigtigt at have styr på økonomien, når du skal lease en bil. Bankerne kigger på din økonomi, lån og indkomst. Hvis du ikke har været god til at finde det bedste forbrugslån, så kan det koste i sidste ende. Derfor får du i denne artikel de tre bedste råd til, hvordan du kommer i mål med processen, uanset om der er tale om flexleasing af bil, hvor du kan få Flexleasing og besparelser med i købet, eller om der er tale om almindelig privatleasing. Se mere her.

Vask din bil i hånden

Vil du gerne passe godt på din leasingbil, så er det en god ide, at du sørger for at vaske din bil i hånden. Når du vasker din bil i hånden, så kan du komme ind i kroge, som du normalt ville få overset i en vaskehal, mens du samtidig skåner lakken på bilen for ridser fra små sten, som kan sidde i de store ruller i vaskehallen. Når du skal vaske bilen i hånden selv, så er det vigtigt, at du bruger en mild sæbe, som er beregnet til biler, og at du bruger en svamp, som er beregnet til at vaske lakken på en bil, uden at den ødelægger belægningen. 

Få en undervognsbehandling 

Når du skal lease en bil, så er det en god ide, at du sørger for at få en undervognsbehandling cirka to gange om året. Dette er specielt en god ide, når sæsonerne skifter, og der enten er meget støv i vejret om sommeren eller salt på jorden om vinteren. Er din undervogn først blevet meget beskidt efter alt arbejdet i det danske vejr, så kan dette ødelægge integriteten af sikkerheden i bunden af din bil, og det er derfor en god ide, at du sørger for at give din leasingbil en undervognsbehandling et par gange om året. 

Tjek dine bremser

Når du skal sørge for din leasingbil, så er det vigtigt, at du tjekker bremserne på den ofte. Dette er det mest sikre for dig, og du sørger for at vedligeholde din leasingbil optimalt. her er det en god ide, at du laver flere hårde opbremsninger på en lukket lige vej, hvor der er meget lidt trafik. På denne måde kan du tjekke dine bremser uden at bringe dig selv eller andre trafikanter i fare.

Skriv et svar